Setmanari d'informació local - 138 anys

Auster, Brown, Follet, Camilleri, Rowling i Todd, novetats en català per aquesta tardor

12779

Els lectors en català tendran aquesta tardor a les llibreries novetats de Paul Auster, Donen Brown, Ken Follet, Andrea Camilleri, J.K.Rowling, Anna Todd, Josep Pla, Vicenç Pagès i Jair Domínguez, entre altres escriptors.

Proa editarà 'La bellesa del temps', de Valentí Puig, així com 'Aquesta és la meva carta al món', d'Emily Dickinson; i llançarà 'L'assassí que estimava els llibres', de Martí Domínguez, i 'Un hivern fascinant', de Joan Margarit.

Edicions 62 iniciarà el curs amb '4, 3, 2, 1', de Paul Auster; una edició revisada de 'Els catalans als camps nazis', de Montserrat Roig; 'La casa de la frontera', de Rafael Vallbona, i 'La piràmide de fang', d'Andrea Camilleri.

A Columna, Carles Casajuana novelará l'última estada del poeta Josep Carner a Barcelona en la història 'Retorn'; David Lagercrantz llançarà la continuació de la saga Millennium 'L'home que perseguia la seva ombra'; Andreu Carranza sortirà amb 'La ciutat dels llops'; Dan Brown publicarà 'Origen'; Lluís Foix, 'El que la terra m'ha donat', i Anna Todd, 'Sisters'.

Jordi Puntí publicarà 'Això no és Amèrica' a Empúries, que també tindrà 'Al cor dels homes', de Nickolas Butler; 'El teu príncep blau', de David Safier; 'Robinson', de Vicenç Pagès, i 'Bèsties fantàstiques i on trobar-els', de J.K.Rowling.

Destino tendrà com a gran aposta de la tardor la publicació de textos inèdits de l'escriptor Josep Pla en forma de notes disperses agrupades en el volum de 200 pàgines 'Fer-se totes les il·lusions possibles'.

Retrat d'època

Ara Llibres acollirà la nova novel·la de Carme Martí, 'El camí de les Aigües'; les proeses esportives de Kilian Jornet 'Summits Of My Life'; el retrat d'època 'El llegat de Rondissoni', de Manel Guirado; l'humor àcid de Jair Domínguez amb 'Ets un merda i ho saps' i la contundent novel·la noruega de Lars Mytting, 'Els setze arbres del Somme'.
Rosa dels Vents acollirà el retorn de Ken Follett amb 'Una columna de foc'; el debut literari del periodista Ricard Ustrell amb 'Sense tu'; la novel·la sobre la lluita d'una noia per ser periodista 'La nit abans', de Bea Cabezas, i la còmica 'Sèrum d'una nit d'estiu', d'Infermera Saturada.

Quaderns Crema llançarà aquesta tardor el volum 'Novell·els (I)', amb les quatre primeres obres de Francesc Trabal, i 'Epístoles a Josep Carner', de Salvador Oliva.

La Breu Edicions apostarà aquesta tardor per la història d'amor i amistat 'Cendres a Estós', d'Andreu Subirats; la novel·la que vincula memòria i expressió 'Arbre que s'allunya', d'Antoni Clapès, i el llibre de fotografies i poemes 'Generació (h)original', de diversos autors.

Periscopi llançarà la novel·la d'amor enmig de la guerra 'Sortida a Occident', de Moshin Hamid; la històrica 'El ferrocarril subterrani', de Colson Whitehead, i la novel·la d'iniciació 'Cançó de la plana', de Kent Haruf.

L'Altra Editorial apostarà aquest inici de curs per la història de la jove Clara 'Els fills de Llacuna Park', de Maria Guasch, i la novel·la situada a Manhattan sobre l'amor espatllat pel temps 'Anys llum', de James Salter.

Edicions 1984 publicarà la nou thriller de Ramon Mas, 'Afores'; les epifanies diàries de Claudio Magris en 'Instantànies', i 'Tot és possible', d'Elizabeth Strout.

Pagès Editors distribuirà el debut de la barcelonina Anna Gurguí amb la novel·la psicològica familiar sobre un món femení de desitjos reprimits 'El primer ball'.

Raig Verd editarà en els propers mesos la crònica sobre arts escèniques de carrer 'El carrer és nostre', d'Aída Pallarès i Manuel Pérez, i la història sobre ambició 'Desig', de Richard Flanagan.

Edicions La Campana publicarà la bella història de dos mons i amors perduts 'El truc', de Emanuel Bergmann, i reeditarà 'Combat de Nit', de Josep Maria Espinàs, un reportatge fet novel·la sobre un tros de vida.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.