Setmanari d'informació local - 138 anys

David Abril: «La mobilització de les Kellys té més sentit que mai»

12829

MÉS per Mallorca dóna suport a la mobilització de les 'Kellys' contra l'explotació laboral convocada per a aquest divendres, a les 19.00 hores, pel col·lectiu de cambreres de pisos en la qual participaran, també, diferents membres de l'executiva i càrrecs públics del partit. El portaveu parlamentari, David Abril, ha afirmat que «la mobilització té més sentit que mai perquè és obvi que els beneficis econòmics d'un turisme massiu no estan arribant a la base laboral de les netejadores d'hotels».

Enfront de les afirmacions de la Federació Hotelera de Mallorca sobre la proposta de MÉS per «lligar categories dels hotels a contingents mínims de personal», Abril ha recordat que «no es tracta de salaris ni de conveni» i en tot cas, ha remarcat, «qui incompleix el conveni laboral dels hotels no són els treballadors sinó els empresaris». En aquest sentit, el portaveu ha subratllat que a les Balears existeix «l'únic conveni autonòmic de tot l'Estat espanyol que prohibeix, gràcies a la negociació de sindicats, l'externalització de serveis als hotels, un dels problemes denunciats per les 'Kellys'».

Abril ha assenyalat que des del partit es farà «tot el possible» amb l'objectiu «d'evitar situacions d'explotació posant condicions a qui sempre ha pogut fer el que ha volgut, mirant exclusivament pel seu propi benefici».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.