Setmanari d'informació local - 138 anys

Protecció especial a Palma davant possibles atemptats

12875

L'Ajuntament de Palma ha instal·lat barreres de formigó i jardineres en alguns dels punts més concorreguts de la ciutat per reforçar la seguretat després dels atemptats a Catalunya. L'objectiu és posar obstacles en aquestes zones per evitar potencials atacs terroristes com el d'aquest dijous 17 d'agost a la tarda a Barcelona, quan una furgoneta va atropellar els transeünts a la Rambla.


Segons ha explicat el consistori en una nota de premsa, aquest divendres s'han instal·lat barreres de formigó 'New Jersey' a la plaça de la Porta Pintada i jardineres a la plaça d'Espanya i al carrer Sant Miguel. També s'han mogut les jardineres en el passeig del BornEn el seu compte de Facebook, la Policia Local de Palma ha explicat que s'han instal·lat aquests elements en funció del risc d'amenaça i especialment a les zones de gran afluència.

Aquestes mesures s'han adoptat a instàncies del Ministeri d'Interior. En els últims mesos ja s'havien col·locat barreres i obstacles d'aquest tipus en determinats actes multitudinaris, com al Cap d'Any, la cavalcada de Reis, la Setmana Santa o alguns concerts. A més, fa aproximadament un mes, es va invertir el sentit de circulació del tram del carrer Pari Bartomeu Salvà entre el carrer Canyes i el carrer Fra Joan Llabrés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.