Setmanari d'informació local - 138 anys

El jutge suspèn l'expedient de Cort per a la demolició de Sa Feixina

12925

El jutjat contenciós administratiu número 2 ha comunicat aquest dilluns 21 d’agost a l'Ajuntament de Palma la suspensió de l'acord de la junta de govern del passat 24 de juliol de continuar per via d'urgència l'expedient de demolició del monument de la Feixina.

Segons ha informat l'Ajuntament en una nota de premsa, les mesures cautelars decretades per la instància judicial es prenen arran d'una sol·licitud formulada per l'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA), davant la imminent interposició d'una demanda per part d'aquesta entitat contra l'esmentat acord i per la urgència en què es tramita actualment. 

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Palma disposa ara de tres dies per presentar al·legacions. En aquest sentit, l'equip de govern ha avançat que es manté en els arguments inicials. «Sa Feixina no té cap valor artístic ni patrimonial; fet que ens avalen tant els informes tècnics sol·licitats pel propi consistori com els elaborats pels tècnics del Consell de Mallorca», han defensat des de l'Ajuntament.

«Una vegada que el Consell de Mallorca reafirma el 18 de juliol de 2017 la seva decisió de no protegir el monument de Sa Feixina, l'Ajuntament decideix continuar la tramitació seguint el tràmit d'urgència de l'expedient iniciat a l'abril de 2016 i suspès al setembre passat, donat el retard d'11 mesos que arrossegava el tema i pel fet que els plecs tècnics i administratius estaven llests», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.