Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 obri una convocatòria de suport a la producció audiovisual

12947

IB3 ha obert una nova convocatòria de suport a la producció audiovisual amb una dotació global de 120.000 euros, dirigida a documentals, curtmetratges i llargmetratges. La iniciativa pretén donar continuïtat a l'ajuda a la creació del sector audiovisual de les Balears, segons ha informat l'ens radiotelevisiu en una nota de premsa.

En aquest sentit, IB3 espera una alta participació d'empreses productores i de persones físiques, per les quals també està oberta la convocatòria. Els aspirants poden presentar més d'un projecte, i seran titulars com a mínim del 20 per cent dels drets de l'obra per poder resultar triats.

S'avaluaran tres categories: pel·lícula cinematogràfica de llargmetratge de ficció o animació, pel·lícula cinematogràfica de curtmetratge de ficció o animació, i documental de creació. El finançament que rebi el promotor mai no podrà superar el 50 per cent del total del pressupost del projecte, i en cap cas se superaran els 60.000 euros per una obra.

Membres del personal de l'ens públic d’IB3, conjuntament amb un representant del consell assessor, un membre de l'Associació de Cineastes, i un altre de l'Associació de Productores, valoraran les propostes, la qualitat artística i creativa, la vinculació amb la realitat illenca i la trajectòria professional dels equips proposats. Les bases completes es poden consultar al portal d'anuncis de la pàgina web d’IB3.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.