Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol serà dissabte a Barcelona per dur-hi el «suport unànime de tota la societat balear»

12953

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha confirmat aquest dimarts que es desplaçarà el dissabte a Barcelona per assistir a la manifestació contra el terrorisme, després dels atemptats la setmana a la capital i a Cambrils.

D'aquesta manera, Armengol vol traslladar el «suport unànime de tota la societat balear» i la solidaritat amb les víctimes i les institucions catalanes.

La presidenta ha subratllat que vol «ser molt a prop del poble català», que «està patint d'una forma extraordinària».

Així mateix, preguntada per les mesures de seguretat a Balears, ha recordat que aquest assumpte depèn del Govern d'Espanya pel que treballen en coordinació amb la delegada del Govern Rajoy a les Illes, Maria Salom.

En aquest sentit, Armengol ha apuntat que el nivell de seguretat no ha canviat i que «ja era alt». «El missatge ha de ser de tranquil·litat i que el terrorisme no ens pot tombar», ha recalcat la presidenta, que considera que «els cossos i forces de seguretat funcionen i funcionen bé».

Armengol també ha reivindicat que Balears és «terra d'acollida» i ha demanat «saber aguantar aquest cop» des del «convenciment ideològic que la democràcia, la pluralitat i la diversitat són els valors que ens uneixen».

«Hem de mantenir la tranquil·litat que som una societat forta", ha conclòs la presidenta».

La manifestació del proper 26 d'agost es realitzarà sota el lema 'No tinc por', el lema cridat després del minut de silenci passat del divendres a la capital i que s'ha convertit en l'emblema i etiqueta de reacció als atacs a les xarxes socials. Començarà a les 18.00 hores en els Jardinets de Gràcia i finalitzarà en Plaça Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.