Setmanari d'informació local - 138 anys

Ben Amics convida a la població a penjar banderes de l'orgull

12981

L’associació LGTBI de les Balears Ben Amics ha convidat a la població a desplegar banderes de l’orgull en els balcons, terrats i carrers per mostrar el rebuig, enfront l’arribada de l’avioneta de ‘Hazte Oír’ que es prevé que sobrevolarà les costes de Palma aquest dijous 24 d’agost.

Ben Amics ha volgut recordar que l’associació d’Ignacio Arsuaga «ja va rebre un rebuig sistemàtic a Palma per part de la ciutadania i les institucions quan no es va permetre que l’autocar arribes a la ciutat el passat mes de juny».

També han afegit que els missatges de Hazte Oír «signifiquen un atac directe i reiteratiu cap a la integritat dels ciutadans de les Illes a causa de la seva orientació sexual o d’identitat de gènere» i que, al mateix temps, coartaran les llibertats col·lectives a més d’anar contra la llei de drets LGTBI del 30 de maig.

A conseqüència, l’associació ha instat a la ciutadania a estar atenta a aquest tipus de missatge que apareixen camuflats rere paraules com «llibertat», «dignitat», «drets humans» o «llibertat d’expressió».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.