Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Sus a 'Ètica i garanties per la Unitat', precandidatura a la Comissió de Garanties de Podem

13047

Imatge d’una trobada d’un ‘caucus’ de Podem.

Arxiu

Podem ha presentat a la Comissió de Garanties Democràtiques (CGD) de Balears la precandidatura 'Ètica i garanties per la Unitat' formada principalment per juristes i com a «equip independent» a les candidatures a la direcció del partit.

Així ho ha anunciat la formació aquest cap de setmana i ha explicat que han decidit conformar «una candidatura unitària a la CGD que representi a tots els territoris i sensibilitats internes».

Podem ha recordat que des de la segona Assemblea Ciutadana estatal existeix un acord unànime quant a que la CGD es tria «de manera independent» a les candidatures del Consell Ciutadà Autonòmic (CCA) i a Secretaria General (SG), i «no està vinculada a les mateixes».

El partit ha destacat que és «indispensable» que aquells que conformen l'òrgan ho han de fer des de la seva «independència personal», és a dir, «sense ser delegats de cap candidatura».

Cinc membres  

D'aquesta manera, la precandidatura ha quedat formada per cinc membres: Albane Luec (Sóller), Gloria Santiago (Eivissa), Aina Díaz (Palma), Jesús Cuesta (Menorca) i Sergio Rajoy (Palma).

Finalment, Podem ha definit la CGD com un «òrgan independent que garanteix que el funcionament de l'organització s'ajusti als principis de democràcia, transparència, justícia i participació igualitària de totes les persones».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.