Setmanari d'informació local - 138 anys

Francisca Niell substituirà Noemí Garcies com a Coordinadora General de Cultura de Palma

13065

La coordinadora general de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Noemí Garcies, cessarà del seu càrrec amb data 31 d’agost, segons informa l’Ajuntament, per motius professionals. dBalears ha sabut que Garcies tornarà a dedicar-se a la docència aquest curs que ve.

La fins ara directora general de Cultura, Francisca Niell, ocuparà el seu lloc. La direcció general de Cultura que gestionava Niell serà ocupada per la gestora cultural Marta Ferré, que fins ara ha fet feina a l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB). El seu nomenament es farà en la propera Junta de Govern.

Segons el comunicat de premsa, aquest relleu de personal a l’àrea de Cultura és una oportunitat per seguir avançant en les dues línees de treball de la regidoria: «l'impuls d'un projecte de gestió dels espais escènics i de les programacions vinculades a aquestes manifestacions artístiques propi i coherent», així com el manteniment de les competències en «patrimoni, biblioteques, memòria històrica i promoció lingüística».

Marta Ferré, nova Directora General de Cultura

Marta Ferré Freitas Morna (Lisboa 1978) és llicenciada en filologia hispànica  i llicenciada en teoria de la literatura i literatura comparada. Màster en gestió cultural i potsgrau en gestió escènica. Va iniciar la seva carrera en l’àmbit cultural com a Coordinadora d esdeveniments culturals de la Fundació Balears 21, del Govern Balear; cap d’activitats culturals i serveis educatius de la Fundació Caixa Catalunya (La Pedrera, Barcelona), tècnica de l’Institut Ramon Llull de Barcelona, tècnica de l’Institut Ramon Llull de Palma i, des de 2013, tècnica de l’Institut d’Estudis Baleàrics, primer com a responsable de literatura i còmic i actualment música.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.