Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià manté el tancament de BCM fins que se solucionin les irregularitats detectades

13079

L'Ajuntament de Calvià ha informat aquest dilluns que manté el tancament cautelar de la discoteca BCM a l'espera que la propietat esmeni les deficiències en matèria de seguretat que encara no han estat arreglades. L'Ajuntament ha assenyalat que el dictamen del Consell Consultiu no afecta aquest procediment, sinó a l'expedient de revisió de la llicència d'obertura i funcionament de BCM. El Consell no es pronuncia sobre aquesta clausura.

Concretament, el dictamen del Consell Consultiu fa referència a l'expedient de revisió de la llicència d'obertura i funcionament de la discoteca BCM que l'Ajuntament va iniciar d'ofici i en l'àmbit de les diligències seguides en el Jutjat d'Instrucció número 12, en detectar-se una sèrie d'irregularitats centrades en unes torres de refrigeració que afectaven la llicència originària d'obertura i funcionament de la discoteca BCM. El Consistori ha acatat aquest dictamen, donat el seu caràcter preceptiu i vinculant en el qual es conclou que no procedeix la revisió de la llicència d'activitat originària, en apreciar-se circumstàncies tals com el lapse de temps transcorregut, i considerar-se que no concorren causes de la seva nul·litat absoluta.

Quant al tancament, des de l'Ajuntament han recordat que aquest es va decretar en detectar-se l'existència d'una concurrència d'irregularitats en el projecte d'obres iniciat el 2015. Aquestes irregularitats consisteixen en una rellevant omissió de dades, en referència (a més de les torres de refrigeració), a determinades instal·lacions que per manca de llicència són il·legals, i a instal·lacions que l'Ajuntament considera que posen en perill la seguretat de les persones, ja que afecten principalment a les vies d'evacuació de la discoteca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.