Setmanari d'informació local - 138 anys

'Construint Podem' publica els esborranys dels documents polític, organitzatiu i feminista

13095
EuropaPress

La candidatura de 'Construint Podem' ha publicat aquest dilluns els seus esborranys de documents polític, organitzatiu i feminista de cara a les primàries internes del partit.

La candidatura que va presentar a principis de juny l'actual portaveu de Podem al Parlament, Laura Camargo, espera que siguin un full de ruta per liderar el canvi en 2019.

En una nota informativa, els responsables de la candidatura han explicat que els documents han sorgit dels 'caucus' de Podem Balears, els fòrums de 'Construint Podem', reunions amb militants i aportacions individuals.

El termini d'esmenes a aquests esborranys abasta des de la publicació de l'esborrany, aquest dilluns, fins a l'1 de setembre a les 18.00 hores. Les esmenes es podran votar el 2 de setembre en una assemblea a Mallorca -amb presència virtual des d'Eivissa i Menorca-.

Després, les esmenes es registraran a participa.podemos.info i es votaran finalment de manera telemàtica juntament amb les candidatures a Secretaria General i Consell Ciutadà del 27 de setembre al 3 d'octubre.

Els documents es poden consultar aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.