Setmanari d'informació local - 138 anys

El Grupo Cursach acusa l'Ajuntament de Calvià de dir falsedats

13125

El Grupo Cursach ha volgut emetre un comunicat arran de la nota de premsa de l'Ajuntament de Calvià en què informava que manté el tancament cautelar de la discoteca BCM a l'espera que la propietat esmeni les deficiències en matèria de seguretat que encara no han estat arreglades. L'Ajuntament ha assenyalat que el dictamen del Consell Consultiu no afecta aquest procediment, sinó a l'expedient de revisió de la llicència d'obertura i funcionament de BCM.

Per al Grupo Cursach, la resolució del Consell Consultiu és vinculant i «posa racionalitat en el litigi i critica la parcialitat i l'absència de bona fe en l'actuació del Consistori calvianer».

El Grupo Cursach mostra així la seva «satisfacció i reitera la seva confiança en les Institucions», després de conèixer «el sentit del dictamen del Consell Consultiu que informa desfavorablement sobre la revisió de llicència de la discoteca». El Grupo ha volgut remarcar que en ell s'indica, «fins en quatre ocasions i per quatre motius diferents, que l'Ajuntament de Calvià no ha actuat amb bona fe en aquest procediment»

Falsedats de l'Ajuntament

Des de l'organització al·leguen que el comunicat de l'Ajuntament de Calvià torna a «faltar a la veritat i a la bona fe quan assegura que en repetides vegades i per diferents mitjans s'ha instat la propietat a arreglar les deficiències que han motivat el tancament».

Segons el Grupo Cursach, allò realment cert és que l'empresa ha intentat tractar amb el Consistori la reapertura de l'establiment i que sempre s'han rebut silencis o negatives a les propostes.

En aquest sentit, BCM reitera el seu desig de normalitzar la relació amb l'Ajuntament de Calvià, amb qui ha fet feina sense problemes durant els darrers 30 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.