Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP titlla d'«incoherent» i «caòtica» la gestió del Govern amb el requisit del català

13135
Arxiu

El PP ha titllat d'«incoherent» i «caòtica» la gestió del Govern en relació al requisit del català a funcionaris quan després de publicar al BOIB que es dispensava dels coneixements de català exigits per a l'accés a places de metges, infermers i farmacèutics, finalment l'Ib Salut anunciàs que modificaria la resolució per «adequar-la als criteris de foment de l'ús de la llengua pròpia».

«Veiem clarament una incoherència. Un dia diu una cosa i al següent la contrària. El que és més trist és una presidenta que no té capacitat per decidir perquè fa el que li diuen els seus socis», ha criticat aquest dimecres la diputada del PP Núria Riera.

En aquest sentit, Riera ha manifestat que els ciutadans «es mereixen una presidenta que sàpiga el que vol», en lloc d'«una presidenta feble i un Govern feble». «Convindria que el pacte decideixi què fer amb el català. Si fa funcionaris de primera i de segona exigint a uns el català i a uns altres no o si no ho posa», ha recriminat la diputada.

Així mateix, Riera ha recordat que la posició del PP al respecte ha estat sempre «molt clara», considerant el català un mèrit per accedir a l'administració pública i no un requisit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.