Setmanari d'informació local - 138 anys

'Setembre a Inca, la Cultura al carrer!'

13153

El batle d'Inca, Virgili Moreno, el tinent de batle de Cultura, Antoni Rodríguez, i els representants de les entitats col·laboradores han presentat els actes que tindran lloc fins al 29 de setembre en la Plaça de l'Aigua sota el lema 'Setembre a Inca, la Cultura al carrer!'.

«Un any més, i ja en van tres, tenim per davant tot un mes de cultura al carrer a la nostra ciutat, i, com sempre, mantenim l'objectiu inicial d'acostar diferents manifestacions a inquers en un lloc emblemàtic com és la Plaça de l'Aigua», ha explicat Rodríguez.

Cada divendres del mes de setembre, a les 20.30 hores, hi haurà un espectacle a peu de carrer i accessible per a tots. El cicle comença divendres que ve 1 de setembre amb '13x3', un muntatge escènic de lectura poètica amb 13 poetes.

Agenda cultural

El 8 de setembre serà la vetllada més familiar amb l'espectacle de circ 'A s'ombra', una peça de circ contemporani a càrrec de la companyia A Tirofijo. El 15 de setembre serà el torn de 'Billarmonia', un espectacle de cant a cappella amb un repertori de música espiritual, bandes sonores de pel·lícules i peces típiques de Mallorca. El 22 de setembre és el torn del teatre amb l'obra 'Tango', un muntatge de paraula i música sobre una intriga. Finalment, el 29 de setembre, el cicle acaba amb l'espectacle 'Travelling', una proposta de dansa de caràcter avantguardista sobre la dependència tecnològica. Paral·lelament, en tots els espectacles hi haurà una mostra gastronòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.