Setmanari d'informació local - 138 anys

El Podem que Volem presenta la seva línia estratègica de cara a les pròximes eleccions

13155

El Podem que Volem-Manifest de Sineu ha presentat els seus documents organitzatiu, polític i d'igualtat a l'Assemblea Ciutadana de Podemos, en els quals ha plasmat les línies polítiques estratègiques de cara a les eleccions del 2019. Segons han informat, per elaborar els documents l'equip ha incorporat les propostes del Manifest de Sineu, dels càlculs que s'han duit a terme i de les propostes per al debat i els documents exposats a Vistalegre 2.

«Necessitam dotar-nos d'una organització flexible però estricta en matèria de rendició de comptes, transparència, feminització, garanties per a la participació i la democràcia interna, l'eliminació de barreres, la formació, així com per al correcte funcionament dels òrgans del partit», han assenyalat. Des de la formació, aposten per una Secretaria de Coordinació General que ocupi «el 100 per cent del seu temps al partit, a impulsar el treball dels cercles i a construir internament un partit que s'ha quedat a mig fer en els nivells municipals». Entre els objectius, es troba presentar el màxim nombre de representants municipals de Podemos en les eleccions del 2019 i es planteja la necessitat de comptar amb diverses portaveus paritàries.

Així mateix, es dota de legitimitat i autonomia als consells ciutadans insulars, s'ofereix total llibertat d'organització i disseny de polítiques als nivells territorials inferiors i se'ls obliga a respondre a les peticions i propostes de cercles, inscrits i la resta de la ciutadania. Igualment, aposten també per una Escola de Formació que permeti millorar l'acompliment institucional, la formació política o avançar en la feminització de l'organització. Des de l'entitat consideren que ha arribat el moment de revisar els 'Acords pel Canvi', fer balanç i plantejar-se noves metes o redefinir unes altres.

Han assegurat que Podem «ha de garantir en les institucions un model econòmic i una mobilitat sostenible que deixin enrere pràctiques basades en la precarietat i en la degradació social i mediambiental, ha de protegir l'ocupació i crear condicions per a la seva creació, apostar per un transport públic eficient i afrontar la falta d'infraestructures bàsiques a Eivissa i Menorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.