Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Deixalles retira els residus acumulats en el torrent de Pareis

13215

La Fundació Deixalles ha anat al torrent de Pareis per recollir els residus sòlids urbans que s'hi han acumulat, encara que, segons han explicat, la quantitat «no era gaire important». S’ha fet un dia després que la Conselleria de Medi ambient hagi enviat a l'Ajuntament d'Escorca una proposta d'accions amb la finalitat de trobar una solució definitiva a la recollida de residus sòlids urbans de competència municipal.

Des del Govern han explicat que es tracta d'un compromís que va adquirir la Conselleria amb el batle de la localitat en l'última reunió mantenguda, entre ambdues parts, el 23 d'agost passat.

Així, la Conselleria, mitjançant l'Institut Balear de la Natura (Ibanat), accepta posar contenidors a l'àrea recreativa de ca s'Amitger i abonar una taxa municipal, deixant així d'exercir les seves competències com a gestor de residus en favor del poble. Segons expliquen, encara que l'informe elaborat pels serveis jurídics de la Conselleria constaten que les competències de recollida de residus sòlids urbans són municipals, també, en domini públic marítim i terrestre, s'assumeix la responsabilitat de manera subsidiària. D'aquesta manera, insten el batle d'Escorca a una reunió per discutir els detalls i conèixer la seva opinió i se l'emplaçarà a una cita en aquest sentit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.