Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Menorca reprèn les obres de la carretera entre Alaior i Maó

13275

El Consell de Menorca ha reprès, amb la signatura de l'acta de replanteig aquest dilluns, les obres de millora de la carretera general en el nus d'accés a Alaior, el calendari del qual preveu que les afectacions més importants relacionades amb el tràfic es produeixin a partir de la segona quinzena d'octubre. Els treballs seran executats per la UTE formada per Copcisa, Construccions Olives, M. Polo i Juan Mora per un import d'1,58 milions d'euros més IVA.

El nus d'accés a Alaior s'executarà en una primera fase independent de la resta de tram que arriba fins a Maó. Cal recordar que aquest serà el primer punt on es reprendran les obres de millora de la carretera en el tram entre Maó i Alaior, iniciades durant el passat mandat del PP, després que el mes de febrer del 2016 es rescindís el contracte d'obres enfront de la impossibilitat d'executar-les en els termes inicialment pactats per «deficiències i imprevisions».«La revisió del nus d'accés a Alaior s'ha basat en les directrius tècniques establertes arran de la voluntat de l'actual equip de govern de reconduir els projectes de millora de la carretera general tenint en compte criteris de sostenibilitat ambiental i econòmica, així com de seguretat viària», han reiterat des del Consell de Menorca.

En aquest punt, han assenyalat que, en trobar-se aquest nus en un tram urbà de variant i tenint en compte que el trànsit que s'incorpora a la carretera general en aquesta intersecció és important com a conseqüència de ser l'accés al polígon industrial d'Alaior, la solució adoptada és una rotonda inferior. Aquesta actuació s'emmarca en el Pla d'Inversions en Carreteres del Departament de Mobilitat de la institució insular i es finança gràcies al conveni de col·laboració signat entre el Ministeri de Foment i el Consell de Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.