Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos demana al Parlament que doni suport al Govern espanyol pel referèndum

13577
Ciudadanos Balears

L'agrupació política Ciudadanos Balears ha registrat aquest dimecres una iniciativa on demana al Parlament que manifesti el seu suport al Govern espanyol, Tribunal Constitucional, Ministeri Fiscal, representants del Poder Judicial i autoritats públiques, en la defensa de la «legalitat democràtica» a Catalunya.

El portaveu i diputat de Ciudadanos Balears, Xavier Pericay, ha mostrat la seva preocupació davant el que està succeint actualment a Catalunya. «És una de les crisis més greus durant la democràcia», ha manifestat Pericay, qui ha insistit que aquest «és un problema que afecta tots els espanyols».

En aquest sentit, el portaveu considera necessari que el PSIB expressi la seva postura sobre aquest assumpte perquè, «encara que es coneix que els socialistes a nivell nacional estan al costat de la legalitat, no se sap què pensen des de Balears». «S'ha de saber on estan els partits de Balears en aquest tema», ha assenyalat Pericay, qui ha criticat que MÉS hagi assistit a la Diada Nacional de Catalunya «devora Arnaldo Otegi».

A més, Pericay ha criticat que Podem, «com sempre, es posa de perfil i no ha determinat la seva postura». «Podem és un partit que viu de cara a l'espectacle i la galeria. La seva incidència aquí és completament nul·la».

Finalment, la proposició no de llei també insta el Govern a impedir l'ús de recursos públics en actes de promoció, preparació i execució del referèndum.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.