Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell aprova una moció per «reafirmar» la seva intenció de rescatar el Túnel de Sóller

13597

El ple del Consell ha aprovat aquest dijous una moció conjunta del PSIB, MÉS, el PI i Podemos amb la qual la Institució reafirma la seva intenció de rescatar la infraestructura i no prorrogar la concessió «en cap concepte». Segons ha informat el grup de consellers del PSIB, amb la moció conjunta expressen el seu «suport» a l'equip de govern a l'hora de recórrer davant el Tribunal Superior de Justícia de Balears les mesures cautelars contra el rescat del Túnel de Sóller imposades pel jutjat del Contenciós nombre 3 de Palma.

Segons el portaveu socialista, Miguel Ángel Coll, aquesta iniciativa dóna al PP «l'oportunitat de parlar clar i dir a la ciutadania de quin costat estan». A més, Coll ha recalcat que els socialistes no se situaran «al costat de l'empresa concessionària del túnel i les seves reivindicacions». «Mantenim l'expectativa que les darreres decisions judicials només suposin un retard en l'obertura efectiva de les barreres del túnel», ha manifestat Coll.

El punt sobre el compromís de no prorrogar la concessió en cap concepte ha estat aprovat per unanimitat. «No tenim cap problema en què el PP se sumi a aquest compromís si això els ha de netejar la consciència», ha conclòs Coll. D'altra banda, el conseller de Podemos Iván Sevillano ha explicat que no comparteixen la decisió judicial perquè «és una decisió adoptada sense haver tengut accés abans a l'expedient de tramitació del rescat». A més, ha manifestat la «preocupació» de la formació habitada pel fet que «davant una decisió judicial que perjudica els interessos generals en benefici dels empresarials, hagi partits que es mostrin satisfets».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.