Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell preveu que es faci l'aprovació inicial del PIAT a finals del 2017

13777

El Consell ha indicat que la seva intenció és que l'aprovació inicial del Pla d'Intervencions en Àmbits Turístics (PIAT) es faci a finals d'any, perquè, una vegada aprovat, es torni a posar a exposició pública.

Segons ha indicat la institució aquest dijous, durant la reunió de l'Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca, s'ha abordat la redacció d'aquest pla i s'ha explicat en quin moment es troba actualment el document. Des del Consell han assegurat que estan treballant perquè el text tengui «la màxima participació possible» de tots els afectats, ja que en ell s'ordena, territorialment, la principal activitat econòmica de Mallorca.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha destacat que «un tema tan important com és el PIAT ha de ser tractat en l'assemblea perquè aquests puguin expressar-se abans que s'aprovi de manera definitiva».

Impost turisme sostenible

D'altra banda, durant l'assemblea, el secretari general de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme del, Josep Mallol, ha presentat la convocatòria de subvencions de l'Impost del Turisme Sostenible, a la qual poden presentar projectes tots els municipis de les Illes.

Així mateix, el cap del Servei dels Bombers de Mallorca, Pedro Ladaria, ha presentat el document elaborat pels bombers de la institució insular sobre la implementació de jardineres o impediments als carrers dels municipis de l'illa amb l'objectiu de prevenir possibles atemptats. En aquest sentit, el document presentat explica de quina manera s'han de col·locar els elements per permetre l'entrada dels vehicles dels Bombers de Mallorca davant una possible emergència i, al mateix temps, impedir l'entrada de vehicles que tenguim com a objectiu cometre un atemptat.

Finalment, l'Assemblea de Batles i Batlesses de ha aprovat una declaració institucional referent a la necessitat de modificar la regla de despesa existent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.