Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Albiol és clar: «L'ús de la força és la manera de garantir el respecte a la democràcia»

14183

El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha opinat sobre la càrrega policial i sobre la incerta aplicació de l’article 155 per suspendre així l’autonomia de Catalunya: «l’ús de la força és la manera de garantir el respecte de la democràcia». Segons el diputat, el Govern de la Generalitat volia «perpetrar un cop d’estat».

Sobre el discurs del rei

«Les seves paraules ens omplen de força i reconforten la societat catalana. Ens donen més energia per lluitar pel nostre sentiment i per la nostra pàtria» ha dit.

Sobre els ferits per les càrregues policials

No ho té clar el diputat Albiol. Considera que si fos cert «Puigdemont els hauria anat a visitar». A més, el PP considera que el responsable de les actuacions és el Govern de la Generalitat «per llançar les persones en contra de les institucions».

Sobre l’article 155 de la Constitució

La responsta del PP ha estat: «tota la confiança al govern d’Espanya i les institucions democràtiques». En canvi, el grup Ciutadans ha animat Mariano Rajoy a aplicar-lo i que «no dubti més».

PP i Ciutadans a una

Els dos partits animen la ciutadania a participar a la manifestació de Plaça Urquinaona el proper diumenge en defensa de «la unitat d’Espanya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.