Setmanari d'informació local - 138 anys

Demanen al Parlament que condemni la violència policial exercida a Catalunya

14235

La Coordinadora d'Entitats per la Democràcia ha demanat aquest divendres al Parlament a través d'una petició de posicionament que condemni «de forma contundent la violència exercida per les forces de seguretat de l'Estat contra la població catalana l'1 d'octubre».

També han reclamat que s'insti el Govern espanyol i la Generalitat a solucionar el conflicte amb «mediació internacional», de manera «política i no judicial ni policial», segons ha expressat la Coordinadora.

Així mateix, membres de l'organització han redactat un document que han presentat al Parlament en què han expressat el seu rebuig a les «accions repressores de l'Estat que varen frenar l'exercici democràtic i pacífic en el referèndum del poble de Catalunya».

A més, s'han mostrat «perplexos» davant les reaccions del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i de Felip VI, així com de tots aquells que «han format part de la deriva judicial i policial en un conflicte polític».

Finalment, l'organització ha sol·licitat al PP del Govern espanyol que no «judicialitzi aquest procés» i ha reiterat que «aporti solucions polítiques amb mediadors internacionals, com ja han demanat altres partits polítics i la població civil».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.