Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern subvencionarà amb 59.000 euros la Plataforma del voluntariat de les Balears

14237

El Consell de Govern ha aprovat que la Conselleria de Cultura, Participació i Esports concedeixi una subvenció directa a la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears (Plavib) per un import de 59.380 euros. Segons ha explicat la portaveu del Govern, Pilar Costa, l'objectiu és el desenvolupament d'un projecte de formació, informació, sensibilització i dinamització en matèria de voluntariat. Del total de la subvenció, 5.000 euros s'imputaran als pressupostos de 2017, i els 54.438 euros restants, als de l'exercici de 2018.

La Plavib és l'única entitat privada, sense ànim de lucre, que assessora a persones, entitats i administracions en matèria de voluntariat a les Balears. El projecte que durà a terme l'entitat està integrat per un programa de formació bàsica, amb un total de dotze activitats que inclouen continguts com la conceptualització del voluntariat, drets i deures del voluntari o la definició de l'acció voluntària.

A més, també inclou un programa d'informació i assessorament en matèria de voluntariat dirigit a entitats i administracions; accions de sensibilització i promoció de l'acció voluntària; i dinamització del Fòrum del Voluntariat de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.