Setmanari d'informació local - 138 anys

Serveis Socials de l'Ajuntament inclourà serveis per a víctimes de violència de gènere

La Cartera Municipal s'amplia i inclou els serveis per a víctimes de violència de gènere i persones migrades

14379

La junta de govern ha aprovat ampliar la cartera de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palma, que defineix el conjunt de serveis, prestacions, tràmits i actuacions de prevenció, atenció i promoció social que es presten directament des de l'Ajuntament i en col·laboració amb les entitats del tercer sector.

El document aprovat aquest dimecres permet que l'aprovació definitiva integri, a més dels serveis socials, els serveis dirigits a víctimes de violència de gènere, els seus fills i les seves filles i el programa d'atenció a agressors que volen deixar de ser-ho, segons informa l'Ajuntament. A més, aquesta nova cartera inclou també el servei de gestió a la diversitat i l'atenció a les víctimes migrades.

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l'Ajuntament, Aligi Molina, ha explicat que aquesta eina «és molt important perquè facilitarà la coordinació entre àrees de l'Ajuntament i amb altres institucions». «El fet que aquesta cartera inclogui tots els serveis és una qüestió d'ordre i transparència que ha de facilitar l'accés als serveis públics municipals», explica.

L'ampliació aprovada aquest dimecres per la junta de govern inclou el servei d'atenció integral a la violència de gènere, el servei d'acompanyament, el programa de víctimes, el programa d'atenció psicoeducatiu per a fills i filles, el programa d'atenció psicosocial a persones agressores i el servei d'acolliment municipal a víctimes de violència de gènere, a més del servei de gestió de la diversitat i l'atenció a les persones migrades.

Aprovació inicial

La cartera de Serveis es va aprovar inicialment en el mes de maig. Des de l'àrea de Benestar i Drets Socials es va destacar la importància d'aquest document que garanteix la informació sobre els serveis comunitaris de competència municipal i desenvolupa la Llei 4/2009 de Serveis Socials de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.