Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acull la III carrera solidària per la donació de sang

14393

Palma acollirà el proper diumenge 29 d'octubre la III Carrera Solidària per la Donació de Sang organitzada per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) amb l'objectiu de donar una major visibilitat a la necessitat constant d'obtenir reserves de sang per tractar centenars de pacients a Balears. Segons ha informat l'entitat, el punt de sortida estarà situat a l'entrada de l'estació del metro de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) de la UIB i el recorregut transcorrerà per les diferents vies del campus universitari.

A més, com cada any, hi haurà diferents nivells de carreres, classificats per edats i longitud del recorregut. Així, a les 10:00 h s'iniciarà la carrera de 500 metres per a nens i a les 10:30 h començarà la carrera popular absoluta per a persones majors de 16 anys. Els adults podran triar a l'hora de la inscripció entre realitzar el circuit de cinc quilòmetres o donar dues voltes a aquest recorrent una distància total de deu quilòmetres.

Les inscripcions es poden realitzar a partir d'aquest dimecres 11 d’octubre a la pàgina web https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/iii-cursa-dona-sang i els participants tenen de termini per inscriure's a la carrera de forma gratuïta fins a les 00:00 h del 28 d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.