Setmanari d'informació local - 138 anys

Aptur es preocupa perquè Palma vulgui prohibir totalment el lloguer turístic

14423

El president de l'Associació d'Apartaments i Habitatges de Lloguer de turístic (Aptur), Joan Miralles, ha mostrat la seva «preocupació» després de la reunió mantenguda amb el batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor d'Urbanisme, José Hila, respecte a la regulació del lloguer turístic a Palma.

Així, a Miralles li ha inquietat que a la ciutat s'estigui plantejant «una prohibició total», segons ha explicat Aptur aquest divendres. El president d'Aptur ha alertat que «la intenció de l'Ajuntament d'evitar l'economia especulativa es pugui traduir en una parada de l'activitat econòmica de la classe mitjana». No obstant això, Miralles també ha volgut deixar clar que «no tot ha estat negatiu» i que es tornaran a reunir «quan els treballs tècnics estiguin més avançats».

Finalment, Aptur ha recordat que el model turístic implantat a les Balears «democratitza els ingressos alhora que té un impacte positiu en l'oferta complementària en tot el territori, la qual cosa sembla que obliden els actuals governants», ha conclòs Miralles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.