Setmanari d'informació local - 138 anys

La pel·lícula alemanya 'El camí de la Tramuntana' aporta 700.000 euros a Mallorca

14499

El conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha presentat aquest dilluns la col·laboració entre la Fundació Mallorca Turisme, el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial i una productora alemanya per rodar 'El camí de la Tramuntana', una pel·lícula per a la televisió, que ha aportat un total de 700.000 euros a Mallorca.

Bonet ha afirmat que des del Consell insular se segueix amb «la intenció de convertir Mallorca en un gran plató cinematogràfic reconegut a tot el món». «És una altra manera d'apostar per un turisme sostenible, que respecta l'entorn i que permet llevar pressió a la temporada alta», ha recalcat. A més, el conseller ha explicat com aquest tipus de col·laboració «sempre suposa una tornada econòmica» per a la illa que, en aquest cas, «ha estat de 700.000 euros d'inversió directa a Mallorca».

D'altra banda, la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha expressat que el llargmetratge permet mostrar als alemanys «tot el que va fer possible que la Serra de Tramuntana es converteixi en Patrimoni de la Humanitat». «Es podran veure els marges de paret seca, la ruta de pedra en sec, sistemes hidràulics i tot el fet pels habitants de la Serra que han ajudat a millorar el paisatge», ha afegit. «Tot això ajudarà que quedi clar que no només som una destinació de sol i platja, sinó que Mallorca té molt més per oferir», ha remarcat.

Aquesta 'tvmovie' de ficció és per a la televisió pública alemanya, que compta amb una audiència mitjana de quatre milions d'espectadors. El rodatge s'ha efectuat íntegrament a Mallorca. La trama tracta d'un home alemany, vidu, que s'ha retirat a Mallorca i ha refet la seva vida formant parella amb una mallorquina, però que no gosa a explicar-li-ho a la seva família. Així, fingeix estar malalt en estat terminal, per fer venir a l’illa els seus fills i néts. Amb ells emprendrà una travessia per la Serra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.