Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB demana a la Conselleria que doni suport públicament als centres investigats per la Fiscalia

14515

A l'inici de la mesa sectorial d'aquest dilluns dematí UOB Ensenyament ha demanat a la Conselleria que doni suport públicament als centres investigats per la Fiscalia a instàncies del grupuscle Círculo Balear i el partit Ciudadanos.

Tot seguit, amb motiu dels fets gravíssims d'aquest dilluns a Madrid, en què l'Audiencia Nacional va ordenar l'empresonament dels presidents de l'ANC, Jordi Sánchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha fet constar en acta la seva repulsa per les detencions. Després ha abandonat la mesa sectorial, anunciant que farà arribar per escrit les seves aportacions als temes tractats (concurs general de trasllats, oferta pública d'ocupació i anàlisi de les oposicions de 2017).

«Des de la UOB opinam que la Conselleria no pot fer-se la desentesa davant la persecució de docents per haver defensat els drets fonamentals, i consideram propi d'un Estat totalitari i antidemocràtic l'empresonament dels líders d'unes entitats que sempre s'han caracteritzat pel seu civisme i pacifisme. N'exigim l'alliberament immediat», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.