Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimeco regala bombetes al batle en protesta per la falta d'il·luminació nadalenca

14551

El petit comerç de Palma ha protagonitzat aquest dimecres una protesta simbòlica davant l'Ajuntament per la falta d'il·luminació nadalenca en set zones comercials de la ciutat.

Representants de les zones de Balmes, General Riera, Luca de Tena, Aragó, Nou Centre, Els Geranis i Soledat juntament amb el president de Pimeco, Bernat Coll, han lliurat a l'Ajuntament un paquet de bombetes al batle Noguera i al regidor d'Infraestructures, Rodrigo Romero, per mostrar el seu malestar per la falta d'acord respecte a la il·luminació.

Bernat Coll ha recordat que fa un any l'Ajuntament va canviar la distribució de la il·luminació afectant de manera negativa a diferents carrers i zones amb un important caràcter comercial. Això va generar malestar entre els comerciants perquè es juguen molt en una època tan sensible de l'any.

Des de Pimeco recorden que en aquell moment i per reconduir la situació es varen dur a terme diferents reunions que varen acabar de forma infructuosa i sense que l'Ajuntament rectifiqués la seva postura inicial. Fins i tot es va proposar que una part de l'enllumenat de diferents zones es reubiqués amb el suport de la resta de comerciants de les zones més il·luminades.

Després de diferents converses aquest any, el conflicte persisteix i Bernat Coll ha anunciat que es prendran més mesures de pressió si no s'intenta arribar a un consens.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.