Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat: «L'Estat dóna l'esquena als ajuntaments i per tant, a molts de mallorquins»

14711

El president del Consell, Miquel Ensenyat, s'ha compromès aquest dilluns a intervenir amb la Delegació del Govern espanyol a les Balears, després que diversos ajuntaments afectats pel temporal del passat hivern s'hagin queixat per no haver rebut les ajudes pactades.

Durant una reunió amb representants dels municipis, Ensenyat s'ha manifestat així i ha criticat que el Govern espanyol hagi donat «l'esquena als ajuntaments i per tant, a molts mallorquins». En concret, els ajuntaments acusen el Govern dirigit per Mariano Rajoy d'incomplir els compromisos adquirits després del temporal que va deixar afectada una part de l'illa.

Davant aquesta «passivitat», Ensenyat ha defensat la necessitat de reclamar de manera conjunta les ajudes i compensacions que s'havien promès. «No ens podem permetre que ens tractin com a ciutadans de segona. Des del Consell donarem veu als ajuntaments», ha remarcat.

Cal recordar que els ajuntaments d'Algaida, Montuïri i Porreres, que foren els més afectats pel temporal, estan pendents de rebre uns 380.000 euros. D'altra banda, el Consell ha comunicat que només ha rebut 190.000 euros dels dos milions d'euros que s'havien acordat pels danys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.