Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura inaugurarà la primera còmicteca de les Balears a Can Sales

Un espai exclusiu i diferenciat per a còmics, amb col·lecció i programació d'activitats

14761

La Conselleria de Cultura inaugura aquest dimecres a la Biblioteca Pública de Palma, Can Sales, la primera còmicteca de les Balears. La Biblioteca, que disposa d’un centre d’interès en còmics des que es va inaugurar l’any 2005, vol fer una passa més amb la creació d’un espai exclusiu i diferenciat per a còmics a la planta principal de l’edifici de Can Sales.

Aquest espai presenta una col·lecció de còmics acompanyada d’una programació estable d’activitats. L’objectiu, segons han explicat, és convertir la Còmicteca en un servei de referència per als aficionats al còmic, donar-lo a conèixer a nous públics, difondre i promocionar els autors locals i ampliar l’oferta d’activitats de la Biblioteca, amb la finalitat «d’afavorir la inclusió social i cultural dels usuaris».

L’acte s’ha inclòs en la programació d’activitats del festival Còmic Nostrum 2017, que es durà a terme al centre cultural de la Misericòrdia (Palma) del 25 al 29 d’octubre, i ha estat organitzat per la Biblioteca Pública de Palma i pel Clúster de Còmic i Nous Mèdia de Mallorca.

Per completar la inauguració, d’una banda, a la planta principal de la Biblioteca s’exposarà una maqueta de l'il·lustrador Francesc Grimalt que representa el poble que apareix al seu còmic Míseres, editat per Edicions del Ponent. La maqueta romandrà a la Biblioteca durant tot el mes d’octubre. I de l’altra, gràcies a la col·laboració del Clúster, s’exposen també a la Biblioteca tots els cartells de les edicions de Còmic Nostrum per il·lustrar la història d’aquest festival internacional de còmic.

Assistiran a l’acte Joana Català, directora general de Cultura, i Pere Joan, director del Clúster de Còmic i Nous Mèdia de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.