Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat sotmet la seva gestió al Consell a examen de la ciutadania

14775

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha iniciat una campanya per retre comptes als municipis de l'illa de manera que en totes les localitats respondrà a les qüestions dels ciutadans i explicarà el treball realitzat fins el moment.

Segons ha informat la institució insular en un comunicat, aquestes trobades donaran continuïtat a les visites realitzades a l'inici de la legislatura i que van ser aprofitades per recollir demandes i propostes.

Aquesta nova roda de trobades ha començat a Búger i té com a objectiu que la institució continuï gestionant els seus recursos donant cabuda a les demandes reals de tots els ciutadans.

«Per a nosaltres aquest és un important exercici de transparència. En el dia a dia rendim compte als mitjans de comunicació i en el ple i pensam que són importants aquests espais perquè la ciutadania també té dret a estar en contacte amb els seus representants», ha assegurat el president.

Segons Ensenyat, «aquesta iniciativa suposa un avanç important en el compromís de no allunyar-se dels veïns per donar la cara i no l'esquena com durant anys s'ha fet des de moltes institucions». D'aquesta manera, no només es rendiran comptes de l'acció del govern, sinó que respondrà a les qüestions directes per part de la ciutadania.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.