Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de seixanta-cinc joves participen a la Trobada de Cibermentors

14829

Aquest dijous i divendres, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut Balear de la Joventut, IBJove, amb la col·laboració del programa CONVIVÈXIT de la Conselleria d’Educació i Univeristat i Joves Qualificats del SOIB, i amb la participació de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor, organitzen una Trobada de Cibermentors a l’Alberg de la Victòria, a Alcúdia. El programa de Cibermentors s’emmarca dins el projecte Vida Digital, que implanta IBJove des de fa tres anys, amb l’objectiu d’educar en la ciutadania digital i prevenir els conflictes  de la convivència i l’ús de les eines dins l’espai digital.
 
La finalitat és crear una xarxa de Cibermentors de les Illes Balears, i formar-los en tècniques de difusió de la informació sobre la seguretat a Internet i la ciutadania digital. A l’acte de benvinguda hi han participat el director de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove), Joan Ferrà, acompanyat de Marta Escoda, coordinadora de CONVIVÈXIT, i de Serafín Carballo, director de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor. 

El programa de Vida Digital ofereix als centres educatius de primària i secundària de les Illes Balears tallers, xerrades, i materials per tal de formar nins i nines, joves, pares i mares, mestres i mediadors sobre la Ciutadania Digital: seguretat a Internet, ciberassetjament, educació emocional, multiculturalitat i recerca de feina a les xarxes.

A la trobada hi participen un total de 65 joves de diferents centres educatius de Mallorca: IES Portocristo, IES Can Peu Blanc (sa Pobla), IES Josep Maria Llompart (Palma), IES Llucmajor, CC Fra Joan Ballester (Campos).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.