Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera anuncia una inversió de més de 50 milions d'euros per a la millora urbana de Palma

14841

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha anunciat aquest divendres que l'Ajuntament destinarà més de 50 milions d'euros en 2018 per a la millora urbana de la ciutat, tant en temes de neteja, transport públic, manteniment i rehabilitació. Serà una de les majors quantitats que s'ha destinat a la ciutat en la democràcia, ha constatat sobre aquesta qüestió.

Noguera, al costat de membres de l'equip de govern municipal, ha presentat la campanya 'Palma, el nostre compromís', el missatge principal és «Millorar la ciutat és feina de tothom. Palma també és ca teva, cuida-la, estima-la», i que té com a objectiu implicar tots els palmesans en la cura de la ciutat i motivar la ciutadania a aconseguir, entre tots, una ciutat millor.

La campanya ha de servir, segons el batle, «per tenir una ciutat molt més estimada». «Volem que Palma sigui com una gran comunitat educativa, en la qual pares, mestres, i el col·lectiu, actuen perquè els seus fills puguin tenir una educació millor», ha argumentat el batle.

En aquest sentit, Noguera ha indicat que la idea és que «ciutadans i l'administració plantegin una gran obra col·lectiva, que és Palma. En aquesta obra col·lectiva, que és la ciutat, tots han de ser protagonistes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.