Setmanari d'informació local - 138 anys

Concentració a Palma per celebrar la República Catalana i rebutjar el 155

14873

Centenars de persones s'han concentrat aquest divendres, a partir de les 19.00 h, a la plaça de Cort de Palma, amb el lema ‘Benvinguda República catalana. Som-hi’ per celebrar la declaració de la República a Catalunya. Una hora més tard, a les 20.00 h, s’hi ha sumat més gent, ja que en aquesta hora hi havia convocada una altra concentració, amb el lema 'Per la democràcia i l'autogovern, no al 155'.

Les dues concentracions

La manifestació 'Per la democràcia i l'autogovern, no al 155' ha estat convocada per la Coordinadora d'Entitats Democràtiques contra «l'assalt a les institucions democràtiques catalanes i per denunciar la incapacitat de diàleg del Govern central». L’altra concentració, la de la 19 h, amb el lema ‘Benvinguda República catalana. Som-hi’ ha estat convocada per CDR-Palma (Comitè Defensa República de Palma). Durant les concentracions s'han corejat lemes com «fora la bandera espanyola», «Antoni Noguera, lleva la bandera» i s'han pogut llegir cartells com a «llibertat Jordis» o «155 il·legal».

Altres concentracions a l’illa:

Els Comitès de Defensa de la República de Mallorca també ha convocat, a la mateixa hora, una concentració a Manacor (Sa Bassa), a Felanitx (a l’Ajuntament) amb el mateix lema: ‘Benvinguda República catalana. Som-hi’.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.