Setmanari d'informació local - 138 anys

Company assegura que «l’Estat de Dret té els organismes necessaris per castigar»

14875

El president del PP de les Balears, Biel Company, ha expressat sobre l'actuació d'Antich que «no era allà on havia de ser» i que «si plou, s'ha d'aguantar la pluja, no hi pot haver equidistància entre la il·legalitat i la democràcia».

L'expresident del Govern, Francesc Antich, no ha participat de la votació en el Ple del Senat de les mesures que vol aplicar el Govern espanyol a Catalunya a l'empara de l'article 155 de la Constitució. A més, Company ha afegit que li produeix «tristesa» el que ha passat en el Parlament de Catalunya perquè pensava que Puigdemont «podria convocar eleccions i no ha estat així»

Des de la formació estan esperant a veure com es desenvolupen els esdeveniments i Company ha reiterat que és moment per estar «tranquils» perquè confia que l'Estat de Dret «té els organismes necessaris per castigar». Així mateix, Company ha comentat que cal evitar «al cent per cent la confrontació civil que ja és al carrer» i que està «tranquil» perquè sap que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, «és una persona tranquil·la i calmada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.