Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens lamenta la «falta de valentia» d'Antich que «ni tan sols va votar en contra» del 155

14895

La portaveu parlamentària del PP, Margalida Prohens, ha qualificat com a «molt greu» que el senador del PSOE Francesc Antich no votàs al Senat espanyol l'aplicació de l'article 155 a Catalunya i ha registrat una petició de compareixença al Parlament perquè expliqui els motius.

«Antich no va saber on havia d'estar. Ha decebut tothom, pitjor impossible», ha manifestat aquest dilluns la diputada del PP, qui ha criticat la seva absència en la votació i que posés com a «excusa» que no volia desmantellar a una comunitat autònoma.

Així mateix, la portaveu ha lamentat la falta de «valentia del senador que ni tan sols va votar en contra». «Veure aquestes imatges de com es va per no complir amb la seva obligació ens va fer avergonyir-nos a tots», ha afegit.

Prohens ha assegurat que Antich ha d'explicar al Parlament si el seu «no vot» ha estat condicionat per la presidenta del Govern, Francina Armengol, «perquè ella no perdés el pacte». Si la debilitat del pacte passa perquè un senador s'hagi d'anar, Armengol s'ha tornat a equivocar», ha comentat.

Respecte a la votació del senador del PP José Ramón Bauzá, la portaveu parlamentària ha defensat que ell no ha de donar explicacions perquè «va votar com la majoria absoluta del Senat l'aplicació del 155».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.