Setmanari d'informació local - 138 anys

Comencen les enquestes ciutadanes per al cartell musical de la Revetla de Sant Sebastià

14901

Des d’aquest dilluns i fins diumenge 5 de novembre l’Ajuntament de Palma, a través de l’assessoria musical de la Revetla, plantejarà un total de 600 enquestes a peu de carrer entre la població de Palma major de 16 anys que estigui empadronada.

L’objectiu és aconseguir una mostra de 600 persones per tal de conèixer els gustos i les preferències musicals de la ciutadania i quina és la seva opinió sobre la Revetla de Sant Sebastia i quins aspectes es poden millorar.

Per tal que la mostra sigui plural un equip d’enquestadors realitzarà a peu de carrer qüestionaris a diferents indrets dels cinc districtes de Palma: Centre (Sindicat, Cort, Jaume III); Ponent (Santa Catalina, el Terreno, Son Cotoner, es Fortí); Nord (Arxiduc, Bons Aires, Blanquerna, s'Escorxador); Llevant (Pere Garau, Foners, Marquès de la Fontsanta, Rafel Vell); s'Arenal i Pla de Sant Jordi (Can Pere Antoni, es Portitxol, el Coll d’en Rabassa, el Molinar, Son Ferriol).

Totes les persones interessades també podran respondre a les mateixes enquestes adaptades al format digital via la web www.tufaspalma.cat des d’aquest dilluns i fins el 5 de novembre.

Enguany les enquestes permetran triar la música de tres places: plaça d’Espanya, plaça de la Reina i tot l’itinerari musical de la plaça Joan Carles I.

  • Plaça d’Espanya: els enquestats podran escollir entre Nacha Pop, M-Clan, Diego Martín, Maldita Nerea, Paula Rojo i Nena Daconte.

  • Plaça de la Reina: els enquestats podran escollir entre Medina Azahara, O'Funkillo, Ojos de Brujo i David de Maria.

  • Itinerari musical Plaça Joan Carles I: en aquesta plaça es plantegen tres opcions a escollir.

-Opció 1: Revetla Pop: Coque Malla, Marcos González, Lily’s House, Donallop i L’equilibriste

-Opció 2: Revetla heavy metal: Udo (Accept), Ca de Bou, Hellfire Cluv, Bay City Killers, Es Fossers

-Opció 3: Revetlla 'festa i ball': Txarango, La Gran Orquestra Republicana, Cirko, Jorra i Gomorra.

A banda d’aquesta qüestió les enquestes plantejaran aspectes a millorar a la Revetla (horaris, neteja, torradores, número de places), a quines places s’acudeix més, si el ciutadà incorporaria més espais i quins són els estils musicals preferits.

El resultat serà orientatiu a l’hora de confeccionar el cartell musical definitiu de la Revetla de Sant Sebastià 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.