Setmanari d'informació local - 138 anys

El Mirador acollirà l'exposició 'Límits de cristall' durant el mes de novembre

14915

El Mirador acollirà, del 3 al 30 de novembre, l?exposició 'Límits de cristall', una obra d?Alelí Mirelman. Aquesta reflexiona sobre els «límits invisibles però presents» en la construcció social de la dona. Segons ha informat Mirelman en un comunicat, aquest projecte d'exposició es desenvolupa en motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere que se celebra el 25 de novembre.

La inauguració de l'exposició serà aquest dijous, 2 de novembre, a les 20:00 h en El Mirador, on presentaran la proposta amb música d'Arantxa Andreu i una sessió d?hipnosi.

El projecte té com a referència l'obra d'Ana Mendieta 'Untitled (Glass on Body Imprints-face) 1973', on l'artista «es deforma contra un límit de cristall transparent». D'aquesta manera, es va proposar a un col·lectiu d'artistes interpretar la seva pròpia relació com a dones, i artistes, contra els límits.

Mirelman ha recordat que «el feminisme és un conjunt heterogeni d'ideologies que tenen com a objectiu la igualtat de drets entre tots els éssers humans. El canvi cap a la igualtat resideix en la consciència, sensibilització i la integració de la diferència de forma normalitzada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.