Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Garrido explica als veïnats de Son Ferriol l'estat del tram II de l'autovia

14945

La consellera de Territori i Infraestructures del Consell, Mercedes Garrido, i el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Joan Ferrer, s'han reunit amb els veïnats de Son Ferriol per explicar-los en quin estat es troba el projecte del Tram II de l'autovia (DT.-30).

Segons ha informat el Consell aquest dimarts, Garrido va explicar tot el procés del projecte des de l'adjudicació, en la qual la Unió Temporal d'empreses (UTE) va fer una oferta que rebaixava en deu milions d'euros el pressupost de licitació. A més, va recordar que després d'haver acabat el termini i la pròrroga de cinc mesos, la UTE només havia executat el 20 per cent de l'obra.

Així mateix, la consellera va notificar als veïnats que l'empresa ja ha rebut la notificació per reiniciar les obres del tram que va des de la rotonda de la carretera de Manacor fins a Son Ferriol. La notificació es va fer efectiva el passat 19 d'octubre i es va fixar un termini d'un mes per poder signar l'acte de replantejament.

La signatura del contracte suposa l'inici de les obres que duraran 15 mesos, el mateix temps que la UTE va sol·licitar al seu moment. En aquest sentit, Garrido va manifestar que «la seva prioritat és que les obres comencin al més aviat possible». A la reunió també han assistit representants d'entitats del nucli, el director insultar d'Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre i dos tècnics del departament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.