Setmanari d'informació local - 138 anys

El Debat de política general conclou amb 132 propostes de resolució aprovades

14961

El Debat de política general del Parlament ha conclòs aquest dimarts amb la votació de les 188 propostes de resolució presentades pels grups parlamentaris, de les quals se n'han aprovades 132.

S'han aprovat 37 propostes del PSIB, 22 de MÉS per Mallorca, 20 de Podem, 16 del PP, 16 de MÉS per Menorca, 10 d'El Pi, 5 de Gent per Formentera, 4 de Ciudadanos i 2 de la diputada Xelo Huertas.

Així, s'han rebutjat 54 propostes, més dos que han estat retirades -per transaccionar una proposta similar-.

D'entre les propostes aprovades, destaca la iniciativa sobre el conflicte territorial de Catalunya i l'Estat espanyol, transaccionada entre PSIB, MÉS per Mallorca i Podem; la proposta per destinar 10 milions d'euros per combatre la Xylella; o propostes sobre finançament demanant la condonació de part del deute de les Balears.

Així mateix, s'han aprovat per unanimitat propostes sobre memòria democràtica, sobre aqüífers de Menorca i Eivissa, sobre l'augment de la partida pressupostària per a la UIB, o sobre llistes d'espera en sanitat, entre altres temes. També s'han aprovat diverses propostes de resolució per assentiment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.