Setmanari d'informació local - 138 anys

L'EMT guanya gairebé 135.000 passatgers durant la temporada turística

15275
Un bus de l'EMT. El transport urbà ha millorat. | E.P./dBalears

Durant els sis mesos de la temporada turística, de maig a octubre, l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) ha guanyat 134.274 passatgers més que els mateixos mesos de l'any anterior.

D'aquesta manera, segons ha explicat l'Ajuntament, es manté la tendència a l'alça en el número d'usuaris que utilitzen les línies del transport urbà de Palma. Cal recordar que durant el mateix període de 2016 ja es va produir un important ascens en el número d'usuaris.

Entre les línies que més han augmentat el nombre d'usuaris destaca la que realitza el servei als creuers que recalen al port, que en aquests sis mesos ha augmentat un 40%, 15.299 passatgers més.

La línia 1 (Aeropor-Ciutat-Port) ha augmentat el seu passatge un 1,18 per cent, xifra que suposa 15.000 usuaris més. El regidor de Mobilitat i president de l'EMT, Joan Ferrer, ha remarcat que la implantació de les línies interurbanes de l'Aerotib que ha dut a terme el Govern «no ha suposat una davallada en el número de passatgers de la línia 1, que també ha augmentat el número d'usuaris».

Línies residencials

No tots els augments de passatgers se circumscriuen a línies turístiques, també les residencials creixen com, per exemple, la 16 (Establiments-Son Fuster), que creix un 4,99 per cent; la 5 (Es Rafal Nou-Son Dureta), que puja un 4,74 per cent, o la 6 (Nou Llevant-Son Espases), que s'incrementa en un 4,29 per cent. Aquestes xifres «confirmen una estabilitat en l'augment de passatge de l'EMT els últims dos anys i mig», en paraules de Ferrer.

El president de l'EMT atribueix aquesta millora al reordenament de línies, horaris i serveis, que «s'adapten millor a la realitat de la demanda ciutadana» i, també, «als esforços que des de l'empresa s'està realitzant per cobrir els serveis, un fet que abans no es produïa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.