Setmanari d'informació local - 138 anys

Airbnb: «La possible multa del Consell d’Eivissa afectarà les famílies locals»

La plataforma Airbnb ha assegurat que la possible multa imposada pel Consell d'Eivissa per anunciar pisos turístics és «una multa contra les famílies locals que comparteixen la seva llar i aporten grans beneficis a la societat eivissenca».

L’empresa de lloguer turístic ha assegurat que comparteix la seva decepció i apel·larà qualsevol sanció que sigui imposada. Així mateix, diu creure «fermament» que les lleis a Eivissa han d'ajudar a distribuir els beneficis del turisme entre les famílies i el conjunt de la comunitat de l‘illa i no només mantenir-los en mans d'uns pocs.

«Mentre el Consell d'Eivissa s'ha negat a treballar en col·laboració amb Airbnb i ha decidit legislar unilateralment, la plataforma continuarà oberta al diàleg i a treballar conjuntament per desenvolupar una regulació de 'home sharing' justa i clara que enforteixi Eivissa», han conclòs.

Des del Consell han mostrat la seva intenció de multar a la plataforma per seguir anunciant pisos turístics, encara que la comercialització està prohibida. La sanció pot arribar als 400.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.