Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

El GOB adverteix que la parada de busos d'Inca incompleix el planejament municipal

15605

El grup ecologista GOB ha advertit aquest divendres que l’aturada d'autobusos d'Inca, promoguda pel Consorci de Transports de Mallorca, incompleix el planejament municipal. L’entitat ha dit que li «sorprèn» que el Consorci de Transports de Mallorca ja hagi tret a licitació les obres d'un projecte que encara no està aprovat.

El GOB ha presentat al·legacions per comprovar si el projecte d'activitats, el projecte d'obres o el projecte integrat, si escau, «compleixen la normativa urbanística». A més, han constatat que en l'expedient «no consta cap informe urbanístic específic referent a si el projecte compleix amb la normativa urbanística» i que en el projecte tècnic per a les obres no consta sobre quin tipus de terreny haurien d'executar, si sòl urbà o rústic ni els usos permesos en ells.

Per això, sol·liciten que no s'atorgui llicència al projecte denominat 'Conjunt de parades d'autobús i zona d'aparcament Inca-Sud' per incompliment del PGOU d'Inca i que, en tot cas, «es torni a posar a informació pública el projecte» amb tots els informes tècnics i urbanístics previstos en el règim jurídic d'instal·lació, accés i exercici d'activitats a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.