Setmanari d'informació local - 138 anys

Surt a licitació l’explotació del restaurant del Parc Municipal de n’Hereveta a Porreres

15753

L'Ajuntament de Porreres treu a licitació l'explotació del bar restaurant de n'Hereveta, per un període de 4 anys prorrogables a 2 més i per un import mensual de 550 euros més IVA. En el decurs del ple ordinari es donà compte del plec de clàusules que regeixen el concurs i un cop es publiquin al BOIB, s'obri un termini de 15 dies per a la presentació d'ofertes.

La batlessa de Porreres, Francisca Mora, explica que es valorarà l'oferta econòmica i les diferents millores que puguin fer les persones que concursin. Pel que fa a la neteja, explica que una de les novetats és que «la neteja general i dels banys públics anirà a càrrec de l'Ajuntament de Porreres i el concessionari haurà de tenir cura de la neteja del seu espai i d'una àrea d'influència que s'ha marcat entorn de l'establiment. De tota manera, qualsevol millora en referència a la neteja, serà també puntuable com ho serà també l'oferta del producte local i de proximitat en el restaurant».

Així mateix, des del punt de vista tècnic valoraran també les millores en horaris d'obertura, la varietat i qualitat de l'oferta de menjar i beure atenent a les possibilitats del restaurant, la Generació, producció i separació de residus, activitats de dinamització del bar restaurant i de l'espai infantil o una definició general del projecte i imatge del bar restaurant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.