Setmanari d'informació local - 138 anys

GOB Menorca aconsegueix, en tres dies, un total de 7.000 euros

15821

La campanya de micromecenatge engegada dilluns passat pel GOB de Menorca, amb la finalitat de sufragar les despeses judicials contra el projecte de la carretera general, ha aconseguit reunir 7.000 dels 9.075 euros necessaris en tan sols tres dies, segons han informat aquest dimecres en un comunicat.
Els ecologistes han assenyalat que en 48 hores ja s'havien recaptat més de 4.000 euros a partir de les aportacions que els ciutadans estan duent a terme a través del lloc web habilitat pel GOB, que permet realitzar abonaments. L'entitat ha engegat aquesta iniciativa amb la finalitat de sufragar les despeses derivades del contenciós administratiu que va interposar contra el projecte de millora de la carretera general durant la passada legislatura.

El cost global de tot el procés judicial per als ecologistes va ser inferior a 8.000 euros, mentre que en el cas de l'administració insular va ser de 56.800 euros en contractar dos advocats i un procurador. L'entitat va al·legar contra unes despeses que va considerar «elevats» i el jutjat finalment va dictaminar que el Consell de Menorca no necessitava contractar un procurador i que bastava amb un advocat.

La petició de paralització cautelar de les obres del GOB va ser desestimada i l'entitat havia de pagar les despeses judicials de les dues parts.
En aquest punt, els ecologistes han fet una crida als ciutadans per «minimitzar que aquesta càrrega pugui frenar altres iniciatives de conservació de l’illa que es duen a terme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.