Setmanari d'informació local - 138 anys

Darder-Mascaró organitza un cicle sobre la joventut, exigències i problemàtiques

15843

La Fundació Darder-Mascaró ha organitzat per al mes de desembre el cicle de ponències i debats 'La joventut: exigències i problemàtica' per conèixer millor la realitat dels joves i identificar les necessitats, situacions i condicionants que els afecten. El cicle es realitzarà a la seu de la Fundació (carrer General Riera, 3) cada dimarts del mes de desembre a les 17.30 hores i també el dissabte 23 a les 10.00 hores.

En concret, els dimarts 5 i 12 de desembre es faran dues ponències amb convidats i un debat entre els assistents. Els temes que es tractaran seran sobre 'Un acostament objectiu de la realitat dels joves a les Balears' i 'Els valors contradictoris dels joves actuals'. D'altra banda, el dimarts 19 de desembre es realitzarà una ponència, una taula rodona i un debat entre els assistents sota el títol 'Els joves i les seves respostes polítiques i associatives'.

Finalment, el 23 de desembre es realitzaran ponències sobre 'La joventut temi marginal al debat polític. És factible el diàleg intergeneracional?'. A més, el diputat i portaveu de MÉS, David Abril, participarà amb una ponència sota el títol 'La política no pensa mai en els joves?'. El cicle acabarà amb un taller participatiu de conclusions, propostes i suggeriments del curs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.