Setmanari d'informació local - 138 anys

March: «Ciudadanos fa propaganda política acusant d’adoctrinament les escoles»

16075

El conseller d'Educació i Universitat de les Balears, Martí March, ha afirmat que al seu departament no ha arribat «cap» queixa o denúncia d'adoctrinament a centres educatius de les Balears i ha acusat Ciudadanos de fer «propaganda política» amb aquest assumpte.

En declaracions als mitjans a Madrid, abans de comparèixer en la Ponència d'Estudi per al Pacte educatiu, en la qual ja han participat diversos consellers autonòmics, March ha subratllat que l'Executiu balear «s'oposa a qualsevol tipus d'adoctrinament» i ha reiterat que els actes de suport al referèndum de Catalunya, que apareixen en l'informe que Ciudadanos va presentar davant el Defensor del Poble fa unes setmanes, no han arribat al seu departament.

«A la Conselleria d'Educació no hi ha hagut cap queixa ni denúncia per adoctrinament i tothom és innocent fins que es demostri el contrari», ha asseverat, per afegir que la Inspecció Educativa, arran de la publicació dels «quatre casos» en la premsa, ha realitzat un informe i ho ha remès a la Fiscalia de Menors. «Si es demostra que hi ha hagut adoctrinament, actuarem, però no hi ha cap prova, de moment», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.