Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP recorda que «no es pot modificar» la Festa de l'Estendard catalogada com a BIC

16157

El PP en el Consell ha remarcat que el seu grup «està en contra que la Diada de Mallorca s'hagi canviat al pròxim 31 de desembre» perquè, segons critiquen, «és una data triada per l'equip de govern sense cap consens». Així, han demanat que se celebri la Diada sense canviar la Festa de l'Estendard, que està catalogada com a BIC.

El portaveu de la formació, Maurici Rovira, ha dit aquest dimecres que, com a partit a l'oposició, «han d'acceptar aquesta decisió» encara que estan «en desacord amb la mateixa» i, sobretot, amb «el fet d'incorporar a la mateixa la Festa de l'Estendard, que és una festa de Palma, amb un format diferent pel qual va ser reconeguda BIC»Així, Rovira ha demanat al president Ensenyat que el Consell de Mallorca celebri la Diada «sense necessitat de canviar la Festa de l'Estendard».

Rovira considera que tant Cort com el Consell «han incomplit els protocols a l'hora de modificar aquest BIC quan a qualsevol ciutadà que hagi de dur a terme una actuació en un ben moble o immoble amb aquesta catalogació, encara que sigui para alguna cosa mínim, se li exigeix presentar un projecte davant la Comissió de Patrimoni».

Per la seva banda, el conseller del PP Joan Rotger ha anunciat que el PP en el Consell registrarà aquest dijous una petició en el Consell sol·licitant a la Comissió de Patrimoni que la Ponència Tècnica emeti un informe sobre si les modificacions en la Festa de l'Estendard impulsades per l'equip polític del Consell «afecten la declaració de BIC que té aquesta celebració».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.