Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern s'encarregarà de les despeses de voluntariat per les festes de Sant Joan

16303

L'Ajuntament de Ciutadella ha informat aquest dilluns que el Govern ha pres la resolució de fer-se càrrec a partir del 2018 de les despeses de viatge que comporten el desplaçament dels voluntaris de Mallorca a les festes de Sant Joan.

«Una de les més sentides reivindicacions que té plantejades l'Ajuntament de Ciutadella és arribar a obtenir una plena consideració de Sant Joan com una festa que traspassa l'àmbit purament local, per situar-se en una dimensió insular i balear», han assenyalat des del consistor. D'aquesta manera, determinats aspectes relacionats amb la seguretat i la disponibilitat de contingents podrien ser ateses amb la participació pressupostària d'administracions de més alt nivell, per sobre de la merament municipal.

L'Ajuntament de Ciutadella ha confirmat que la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern, Catalina Cladera, ha assegurat a la batlessa, Joana Gomila, que l'Executiu autonòmic es farà càrrec dels costos del viatge que realitzin els voluntaris de Protecció Civil de Mallorca a partir del pròxim any. Així mateix, ha expressat la disposició d'incrementar el nombre de coordinadors desplaçats a Ciutadella durant les festes de Sant Joan.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.